Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Bij het accepteren van privacybeleid gaat u akkoord met het plaatsen van uw review op onze website.
50 berichten.
Dennis en Miranda heeft geschreven op 22 april 2024:
Een vriendelijke gastheer is Piet die alles doet om zijn gasten een zo fijn mogelijk verblijf te geven! Het huisje is praktisch ingericht en schoon. De douchestraal is prima. Het bed slaapt lekker en we worden wakker gemaakt door de vogeltjes! Onze gastheer staat op de afgesproken tijd voor de deur met een heerlijk vers ontbijt. Na het ontbijt verzorgt hij ook het vervoer naar de start van onze volgende etappe. Het is heerlijk om zo verwend te worden! Echt een aanrader om even bij te komen en weer op te laden voor de volgende wandeling of fietstocht.
Michelle en Katrien heeft geschreven op 18 december 2023:
De perfecte plek om na een Pieterpad etappe bij te komen! Piet en Femia ontvingen ons hartelijk. De kamer was helemaal naar wens: een heerlijk bed, lekkere warme douche en een superluxe ontbijt. Echt van alle gemakken voorzien. Daarnaast waren Piet en Femia zo aardig om fietsen aan ons uit te lenen en ons de volgende dag te wijzen op modderige stukken op de Pieterpad etappe. Kortom, de combinatie van een fijne kamer en het warme ontvangst maken dat wij een verblijf bij B&B de Bosbraam zeker aanraden!
Jan en Wilma van Baak heeft geschreven op 3 augustus 2023:
B&B de Bosbraam is gelegen in een heerlijk rustig wijkje van Sleen. We werden zeer gastvrij door onze gastheer Piet ontvangen. Je voelt je gelijk op je gemak. De dag van te voren hadden we al even app contact gehad over ons verwachte aankomsttijdstip en over de beste wandel route naar de b&b vanaf het Pieterpad. Dat pro-actieve contact op initiatief van Piet voelde goed. Er is zowel een vrijstaand appartement als een geschakelde kamer aanwezig. Wij hadden de kamer die net als het appartement van alle gemakken is voorzien en tiptop is afgewerkt. Onze kamer kijkt uit op de met zeer veel zorg aangelegde en door Femia onderhouden tuin. Na het eerste gezellige contact bij aankomst zagen we onze gastheer pas de volgende ochtend op het afgesproken tijdstip weer terug met een geweldig ontbijt. Heerlijk geslapen trouwens op het lekkere boxspring bed. Na een gezellig praatje en een fotomomentje hebben wij onze wandeling langs het Pieterpad met een zeer goed gevulde maag weer vervolgd. Piet wees ons ook nog even de snelste weg terug. Hij kent als één van de lokale beheerders van het Pieterpad natuurlijk hele stukken het pad uit zijn hoofd. Piet en Femia bedankt voor de goede zorgen en voor het zeer relaxte verblijf. Groeten Jan en Wilma .
Anessa u. Andreas heeft geschreven op 26 juni 2023:
Wir hatten 2 tolle Aufenthalte bei Piet und seiner Frau. Die Unterkunft ist ein Traum, kleine ruhige Oase und nur 10 Minuten zum Ortskern zu Fuß. Alles perfekt und in jeder Hinsicht 2 tolle Übernachtungen, dafür sorgt Piet als liebevoller Gastgeber!! Unterkunft/Zimmer 👍 Frühstück wow 🤩 Gastgeber perfekt 👌 Also Leute, besucht und bucht bei Piet. Wir haben es für 2 Etappen Pieterpad getan und es voll genossen! Bedankt an Piet Viele Grüße Anessa und Andreas aus Berlin
Steve Smit heeft geschreven op 21 mei 2023:
Wat een heerlijke B&B! Geweldig geslapen na een lange wandeling in heerlijk bed. Uiterst gastvrij en persoonlijk ontvangen. Superdeluxe ontbijt. Ruime en schone kamer en badkamer. Wat ons betreft dé B&B als je het Pieterpad loopt of gewoon voor een paar dagen weg. Danielle & Steve
Thea Bergwerff heeft geschreven op 4 mei 2023:
Piet en Femia, ook langs deze weg willen we jullie hartelijk bedanken voor de warme ontvangst. Wat een heerlijk plekje hebben jullie gecreeerd. Uit alles blijkt dat jullie plezier beleven aan het werk voor de B&B. We voelden ons meer dan welkom. De haal en breng service voor het Pieterpad is echt van toegevoegde waarde. Tijdens de rit kregen we veel achtergrondinformatie en ontdekte we dat Marjon en Piet veel gemeen hadden, allebei een periode in Australie gewoond en via dezelfde route ernaartoe gereisd. De gesprekken en de verzorging waren echt geweldig. Heel leuk dat er een kado was voor de verjaardag van Marjon en een speciaal ontbijt voor een aussie. De accomodatie was ook perfect. Fijne bedden een lekkere douche en ons eigen terras om lekker buiten te zitten. Wij vinden jullie B&B echt een aanrader. Een hartelijke groet uit Rozenburg Thea en Marjon
Petra heeft geschreven op 1 mei 2023:
Twee overnachtingen in het rustige Sleen in de B&B de Bosbraam zijn ons prima bevallen. De ontvangst door Piet en Femia is hartelijk. De kamer en badkamer zijn schoon en van alle gemakken voorzien. iedere ochtend beginnen met een heerlijk en uitgebreid ontbijt, wat wil je nog meer. De B&B ligt op loopafstand van het centrum met supermarkt en een paar restaurants. De haal- en brengservice tegen een redelijke vergoeding is ook prima geregeld.. Wij vonden deze B &B zeker een aanrader!
Berber Stellingwerf heeft geschreven op 13 april 2023:
Heerlijk rustig plekje om bij te komen. Zeker na de Pieterpad etappe Schoonloo - Sleen van 24 km. Lekkere bedden en top douche. Goed verzorgd ontbijt en super aardige gastheer en vrouw. Aanrader.
Ilse en Raymond heeft geschreven op 22 juli 2022:
Soms kom je op het Pieterpad pareltjes tegen en deze plek is er zo eentje. Een erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles was heel erg schoon en aan echt alles was gedacht. Heerlijk geslapen. Met een top ontbijt als afsluiting, vervolgden we het Pieterpad. Een 10+!!!
Corry en Monique heeft geschreven op 26 juni 2022:
Twee overnachtingen in deze leuke ben b gedaan tijdens het Pieterpad. Gastvrij ontvangen, mooi appartement, uitstekend ontbijt en ook nog haal/brengservice naar waar je maar wilt! Het heeft ons aan niets ontbroken. Bedankt Femia en Piet voor deze heerlijke dagen. Gr. Corry en Monique
Gerard en Nel heeft geschreven op 26 juni 2022:
Wat een fantastische bed en breakfast! Heerlijke kamer met een fijn groot bed, keuken, badkamer en terras. En.... in de ochtend een super ontbijt met warme broodjes, fruit, croissant, vers geperste jus d'orange, yoghurt, muesli etc.... Het was ons een waar genoegen. Gerard en Nel
Colette en Mario heeft geschreven op 16 juni 2022:
Hartelijk ontvangst door Femia. Helaas tijdens de etappe Schoonloo-Sleen een teek mee genomen in mijn been. Maar Piet weet raad, mochten hun fietsen gebruiken om even naar de drogist te fietsen. Kamer is tip top in orde alles even schoon, netjes en compleet. Koelkast met drankje staat koud evenals een schaaltje nootjes, nou ja. Super geslapen in een heerlijk bed. ‘S morgens een heerlijk ontbijt wanneer je wenst en tips van Piet voor de volgende etappe. Eerlijk, wij zijn van de hotels, maar door de Bosbraam gaan wij zeker de volgende etappes op zoek naar een B&B.
Yvonne en Monique heeft geschreven op 9 mei 2022:
Nu we dit schrijven hebben we even pauze tijdens onze Pieterpadavontuur, en zitten we na te praten over het fijne verblijf bij Femia en Piet. Alles klopt en het ontbreekt aan niets! De sterke betrokkenheid is hardverwarmend. We hebben heerlijk buiten op ons terrasje gezeten, pizzaatje laten komen en na een fijne nachtrust konden we weer een etappe aan. Awel, een warme oproep aan Nederlanders én Vlamingen om bij de Bosbraam langs te gaan.
Rudy en Margit heeft geschreven op 1 oktober 2021:
Wat een warm welkom in de Bosbraam van Piet en Femia! We hebben genoten van een fantastisch verblijf. Geslapen in het lekkerste bed van het noorden en genoten van een overheerlijk ontbijt! Voor herhaling vatbaar!! Ĺ
Wendy heeft geschreven op 22 september 2021:
Ik heb tijdens mijn Pieterpad avontuur hier geslapen. Voordat ik aankwam kreeg ik al een attent whatsapp bericht dat de route van Schoonoord naar Sleen is veranderd. Nu wilde het toeval dat Piet ook betrokken is bij het Pieterpad aangezien ik hem onderweg toevallig tegen kwam met het wijzigen van het nieuwe Pieterpad wandelpad. Zeer gastvrij adres en wat een heerlijk uitgebreid ontbijt ‘s ochtends. Ook een heerlijk bed om in te slapen. Echt een aanrader!
Marlies en Edith heeft geschreven op 5 juli 2021:
Geen Pieterpad zonder Piet! De ultieme gastheer met sterretjes in zijn ogen. Natuurlijk ook bijgestaan door zijn vriendin Femia. We hadden geen betere plek kunnen wensen voor onze pauzedag dan hier. Alles is picobello in orde en service en gastvrijheid heeft nu een gezicht gekregen.
Loes en Erik heeft geschreven op 2 juli 2021:
Buitengewoon! Een 10+ De vriendelijkste, vrolijkste gastheer ooit en een verblijf waar het je aan niets ontbreekt! Piet heeft voor ons ook nog een restaurant geboekt, gezorgd dat de fietskettingen gesmeerd werden en ook nog spullen die we vergeten waren na bezorgd. Een absolute aanrader!
Dick en Pia Vis heeft geschreven op 17 juni 2021:
Wij hebben drie nachten in een fantastische B&B doorgebracht. Piet en Femia waren een uitstekende gastheer en gastvrouw,daar valt of staat een B&B mee. 's Morgens een heerlijk en uitgebreid ontbijt, vanwege het fantastische weer werd dit buiten opgediend. Prima bedden met als gevolg dat we uitstekend geslapen hebben. Verder alles prima voor elkaar.Het was voor ons de eerste keer een verblijf in een B&B.We hopen zeker een keer terug te komen. De B&B de Bosbraam is zeker een aanrader.
Annelies en Peter heeft geschreven op 6 juni 2021:
Nadat we etappe 6 op 18 maart geëindigd waren in de Bosbraam, moesten we hier terugkeren. En daar zijn we, 25 mei, om het Pieterpad te vervolgen. De ontvangst is zeker zo hartelijk als de eerste keer. Het voelt meteen vertrouwd. Wat is het toch een heerlijk verblijf. Voorzien van alle gemakken. Na een copieus ontbijt, ruim voldoende om ook een lunch mee te nemen, gaan we op pad naar Coevorden. Piet brengt de bagage vooruit. Voorbereid op regen gaan we op pad. Nadat we 3 etappes later in Ommen eindigen, komt Piet ons de volgende dag ophalen en brengt ons weer naar Sleen. Voor nog een nacht bij deze lieve mensen. Na het ontbijt volgen wij Femia en Piet naar Emmen. We krijgen tips om de stad te verkennen. Het is heerlijk weer. In de avond kookt Piet een heerlijk diner. Courgettesoep, risotto en tiramisu. En niet te vergeten de wijn. Heerlijk en heel gezellig.Wij hebben wederom meer dan genoten van de Bosbraam. Een aanrader voor een ieder die geniet van gastvrijheid en rust in een prachtige omgeving en wil slapen in het beste bed van het Pieterpad.
Jonneke en Taco heeft geschreven op 19 mei 2021:
Wat een prachtplek ingericht door een prachtmens. We werden hartelijk ontvangen en met aandacht in de watten gelegd. De huisjes zijn fijn, met ruimte voor een zitje en een eettafel. Buiten in de mooie tuin zijn diverse zitjes en met als klap op de vuurpijl een eigen Pietza oven! We komen graag weer eens terug.