Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Bij het accepteren van privacybeleid gaat u akkoord met het plaatsen van uw review op onze website.
25 berichten.
Hester & Mario heeft geschreven op 13 december 2020:
Twee nachten verbleven in deze heerlijke B&B. Opgehaald in Schoonloo door Piet en de volgende dag weer afgezet om onze wandeltocht te vervolgen, heel comfortabel. Gastvrij onthaal, fijne kamer van alle gemakken voorzien. Overal is aan gedacht. Ook de culinaire verzorging is pure verwennerij. Een plek om met een warm gevoel aan terug te denken.
Elze heeft geschreven op 27 november 2020:
Deze B&B is gunstig gelegen aan het Pieterpad. Om de hoek van het huis in een nieuwbouwwijk ontvouwt zich een oase van rust met landelijke uitstraling. In alle seizoenen biedt de Bosbraam comfort en privacy. Gastheer Piet zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!
Rinus en astrid heeft geschreven op 3 november 2020:
Schitterend B &B en de gastheer is zo gastvrij en erg zorgzaam We hebben genoten en schitterende kamers
Wouter Klein Kiskamp heeft geschreven op 28 oktober 2020:
We zijn bezig met het wandelen van het Pieterpad. We hebben tot nu toe al meerdere B&B’s gehad maar deze was weer eens een toppertje. De recensies liegen er niet om! Mooie kamer met een heerlijk bed en in de ochtend genoten van een heerlijk ontbijt. Gastheer Piet, enorm bedankt voor het prettige verblijf in jullie B&B.
Familie Hennekes heeft geschreven op 23 oktober 2020:
Al twee keer heb ik het genoegen gehad, eerst met mijn dochter en daarna met mijn echtgenoot, te overnachten in deze fantastische Bed & Breakfast en dat zegt alles over hoe mooi ik deze plek vind. De pluspunten op een rij: * Direct gelegen aan het Pieterpad (eind etappe 6, start etappe 7) * Rustig gelegen in woonwijk * Prachtige kamer, design, luxe, heerlijk groot bed * Eigen koelkast, koffie, thee, bonbons * Mooie ruime douche en toilet met gebruik toiletartikelen * Alles perfect schoon * Overdekt terras * Binnen of buiten eten op mooie eigen plek met zicht op de tuin * Warm welkom door joviale en charmante gastheer Piet * Heerlijk 3 gangendiner (of bij goed weer pizza uit eigen steenoven) * Fantastisch uitgebreid ontbijt met meer dan voldoende voor lunchpakket * De enthousiaste gastvrijheid van eigenaren Piet en Femia Ik kan iedereen een verblijf in De Bosbraam van harte aanbevelen! Piet & Femia: hartelijke groet en tot ziens!!
Maryse & Lois heeft geschreven op 14 oktober 2020:
Na zes etappes Pieterpad ontzettend fijn kunnen bijkomen in B&B De Bosbraam! We zijn heel gastvrij en vriendelijk ontvangen, er stond zelfs al een reservering voor ons klaar bij het lokale restaurant mochten we hier gebruik van willen maken. Het gastenverblijf is ruim, gezellig, comfortabel en van alle gemakken en privacy voorzien. In de ochtend een uitgebreid en lekker ontbijt mogen ontvangen bij de voordeur, waarna Piet & Femia zo aardig waren ons af te zetten bij Station Emmen! We komen hier zeker terug wanneer wij onze Pieterpadreis vervolgen.
Bas en Wilma heeft geschreven op 6 september 2020:
Tijdens ons Pieterpad avontuur hebben we 1 nachtje hier geslapen. We werden bij aankomst zeer hartelijk ontvangen en onze kamer zag er perfect en netjes schoon uit. De tuin, waar je als gast ook gebruik van mag maken, vonden we geweldig! Jammer dat het niet zo'n lekker weer was want anders hadden we de hele avond wel onder de overkapping willen zitten. Het ontbijt 's ochtends was zeer uitgebreid en erg lekker. Kortom, we hebben genoten en bevelen deze bed en breakfast van harte aan iedereen aan! Groetjes van Bas en Wilma
Martin en ine dijkstra heeft geschreven op 6 augustus 2020:
Wat een heerlijke rustige plek. Een hele mooie tuin met gezellige overkapping en pizzaoven. Alles was prima verzorgd en hele gastvrije mensen.We hebben genoten. Bedankt.
Agnes en rob heeft geschreven op 3 augustus 2020:
Een mooie locatie, goed geslapen en een heerlijk ontbijt. Bedankt. We hebben het goed gehad en ervan genotenTot een volgende keerMet vriendelijke groet, Agnes en rob
Martin en Anja heeft geschreven op 26 juli 2020:
Het gehele verblijf was top. Zeer goed geslapen en het ontbijt was ook goed. Zeer gastvrije mensen en wij komen zeker nog eens terug.
Frank en Ans heeft geschreven op 21 juli 2020:
WAt een fijne ruime schone B&B.We werden heel gastvrij ontvangen. Na een heerlijke zomeravond op het terras in de mooie tuin heerlijk geslapen in een meer dan prima bed. s’Morgens een lekker en uitgebreid ontbijt. We konden dus heerlijk uitgerust aan onze PieterPad route naar Coevorden beginnen!We kunnen deze B&B zeker aanbevelen.Femia en Piet heel veel succes.Groetjes Frank en Ans ( Limburg )
Mirjam en Anneke heeft geschreven op 17 juli 2020:
Ruime en schone slaap en badkamer. Uitgebreid ingericht met een fijne plaid, pantoffels, ontbijthoek. Goed bed en heerlijke douche! Met verschillende zitjes in de ruime tuin. Ontbijt (met mogelijkheid tot lunchpakket) was goed en uitgebreid. Én met Piet als vriendelijke gastheer!
Hennie & Frans heeft geschreven op 13 juli 2020:
Piet & Femia bedankt voor de super gastvrijheid ondanks de vele regen super genoten driegangen menu was perfect en heerlijk,en niet vergeten de piza avond .Voor mij heeft de Bosbraam een dikke 10 en zeker een top locatie totaal geen idee dat dit in een woonwijk gelegen is.Voor diegene die wat zoekt een aanradér wij zeggen doen. En graag tot ziens
Els van 't Klooster heeft geschreven op 10 juli 2020:
Na een pittige Pieterpadwandeling vanuit Schoonloo, veel miezerregen onderweg, was B&B Bosbraam een goed onderkomen. Een gastvrije ontvangst, een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn deden mij volledig bekomen. Na het heerlijke ontbijt ging ik weer met veel energie op pad, richting Coevorden.. Kortom de Bosbraam is een aanrader!
Arjan en Karin heeft geschreven op 10 juli 2020:
De eigenaren zijn erg gastvrij. De pizza’s uit de pizzaoven smaakten heerlijk en het ontbijt was meer dan genoeg en lekker. Het bed ligt heerlijk en het is stil ‘s avonds. Een prima overnachting tijdens onze Pieterpad-fietstocht.
Ineke en Guuske heeft geschreven op 22 juni 2020:
Beste Fémina & Piet, wij mochten 2 nachtjes bij jullie verblijven. Wat een prachtige B&B hebben jullie. Schoon, ruim en compleet. Jullie hebben er naar onze mening, in de paar maanden dat jullie nu mee bezig zijn, al een 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ accommodatie van gemaakt. En dan dat fantastische ontbijt! Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en gezellige humor. De heerlijke pizza’s. We raden jullie B&B zeker aan! Veel succes en misschien wel tot ziens. Groetjes van ons en bedankt, het was Toppie!
Gert en Netty heeft geschreven op 15 juni 2020:
Wat een gastvrij welkom door Piet. De motor mocht op de achterplaats geparkeerd worden . Direct een koel drankje op het terras in de prachtige tuin . Het appartement was alle gemakken voorzien tot wattenstaafjes , hygiënische schoonmaakdoekjes toe . Na een heerlijk ontbijt uitgezwaaid door Piet en Fémina . Voor een nieuwe B&B super !! Veel succes samen !
Isabel Boerdam heeft geschreven op 8 juni 2020:
Fantastisch verbleven bij Piet in Sleen! Bijzonder gastvrij, prettige communicatie, fijne en schone kamer, heerlijk bed en een fantastisch ontbijt! Absoluut een aanrader, de beste B&B van Sleen!
Gerard en Marijke heeft geschreven op 28 mei 2020:
Deze B&B in Sleen is een echte aanrader. Voorzieningen in huisje zijn dik in orde. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in de prachtige tuin. De gastvrijheid van gastheer Piet sprong echter het meest in het oog. Als bijzonderheid biedt deze B&B de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten van meerdere varianten pizza’s, die Piet in zijn grote pizzaoven ter plekke voor je klaar maakt.
Cor en Helma heeft geschreven op 27 mei 2020:
We hebben een heerlijke tijd gehad in deze B&B. We voelden ons meer dan welkom en zijn flink in de watten gelegd door de eigenaren Piet en Femia. Een mooie schone accommodatie met eigen ingang en alles erop en er aan. Mocht je nog geen adres hebben om je diner te nuttigen.... zoek niet verder en eet gezellig mee in deze B&B het is een echte aanrader....heerlijk Bourgondisch.