Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Bij het accepteren van privacybeleid gaat u akkoord met het plaatsen van uw review op onze website.
42 berichten.
Ilse en Raymond heeft geschreven op 22 juli 2022:
Soms kom je op het Pieterpad pareltjes tegen en deze plek is er zo eentje. Een erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles was heel erg schoon en aan echt alles was gedacht. Heerlijk geslapen. Met een top ontbijt als afsluiting, vervolgden we het Pieterpad. Een 10+!!!
Corry en Monique heeft geschreven op 26 juni 2022:
Twee overnachtingen in deze leuke ben b gedaan tijdens het Pieterpad. Gastvrij ontvangen, mooi appartement, uitstekend ontbijt en ook nog haal/brengservice naar waar je maar wilt! Het heeft ons aan niets ontbroken. Bedankt Femia en Piet voor deze heerlijke dagen. Gr. Corry en Monique
Gerard en Nel heeft geschreven op 26 juni 2022:
Wat een fantastische bed en breakfast! Heerlijke kamer met een fijn groot bed, keuken, badkamer en terras. En.... in de ochtend een super ontbijt met warme broodjes, fruit, croissant, vers geperste jus d'orange, yoghurt, muesli etc.... Het was ons een waar genoegen. Gerard en Nel
Colette en Mario heeft geschreven op 16 juni 2022:
Hartelijk ontvangst door Femia. Helaas tijdens de etappe Schoonloo-Sleen een teek mee genomen in mijn been. Maar Piet weet raad, mochten hun fietsen gebruiken om even naar de drogist te fietsen. Kamer is tip top in orde alles even schoon, netjes en compleet. Koelkast met drankje staat koud evenals een schaaltje nootjes, nou ja. Super geslapen in een heerlijk bed. ‘S morgens een heerlijk ontbijt wanneer je wenst en tips van Piet voor de volgende etappe. Eerlijk, wij zijn van de hotels, maar door de Bosbraam gaan wij zeker de volgende etappes op zoek naar een B&B.
Yvonne en Monique heeft geschreven op 9 mei 2022:
Nu we dit schrijven hebben we even pauze tijdens onze Pieterpadavontuur, en zitten we na te praten over het fijne verblijf bij Femia en Piet. Alles klopt en het ontbreekt aan niets! De sterke betrokkenheid is hardverwarmend. We hebben heerlijk buiten op ons terrasje gezeten, pizzaatje laten komen en na een fijne nachtrust konden we weer een etappe aan. Awel, een warme oproep aan Nederlanders én Vlamingen om bij de Bosbraam langs te gaan.
Rudy en Margit heeft geschreven op 1 oktober 2021:
Wat een warm welkom in de Bosbraam van Piet en Femia! We hebben genoten van een fantastisch verblijf. Geslapen in het lekkerste bed van het noorden en genoten van een overheerlijk ontbijt! Voor herhaling vatbaar!! Ĺ
Wendy heeft geschreven op 22 september 2021:
Ik heb tijdens mijn Pieterpad avontuur hier geslapen. Voordat ik aankwam kreeg ik al een attent whatsapp bericht dat de route van Schoonoord naar Sleen is veranderd. Nu wilde het toeval dat Piet ook betrokken is bij het Pieterpad aangezien ik hem onderweg toevallig tegen kwam met het wijzigen van het nieuwe Pieterpad wandelpad. Zeer gastvrij adres en wat een heerlijk uitgebreid ontbijt ‘s ochtends. Ook een heerlijk bed om in te slapen. Echt een aanrader!
Marlies en Edith heeft geschreven op 5 juli 2021:
Geen Pieterpad zonder Piet! De ultieme gastheer met sterretjes in zijn ogen. Natuurlijk ook bijgestaan door zijn vriendin Femia. We hadden geen betere plek kunnen wensen voor onze pauzedag dan hier. Alles is picobello in orde en service en gastvrijheid heeft nu een gezicht gekregen.
Loes en Erik heeft geschreven op 2 juli 2021:
Buitengewoon! Een 10+ De vriendelijkste, vrolijkste gastheer ooit en een verblijf waar het je aan niets ontbreekt! Piet heeft voor ons ook nog een restaurant geboekt, gezorgd dat de fietskettingen gesmeerd werden en ook nog spullen die we vergeten waren na bezorgd. Een absolute aanrader!
Dick en Pia Vis heeft geschreven op 17 juni 2021:
Wij hebben drie nachten in een fantastische B&B doorgebracht. Piet en Femia waren een uitstekende gastheer en gastvrouw,daar valt of staat een B&B mee. 's Morgens een heerlijk en uitgebreid ontbijt, vanwege het fantastische weer werd dit buiten opgediend. Prima bedden met als gevolg dat we uitstekend geslapen hebben. Verder alles prima voor elkaar.Het was voor ons de eerste keer een verblijf in een B&B.We hopen zeker een keer terug te komen. De B&B de Bosbraam is zeker een aanrader.
Annelies en Peter heeft geschreven op 6 juni 2021:
Nadat we etappe 6 op 18 maart geëindigd waren in de Bosbraam, moesten we hier terugkeren. En daar zijn we, 25 mei, om het Pieterpad te vervolgen. De ontvangst is zeker zo hartelijk als de eerste keer. Het voelt meteen vertrouwd. Wat is het toch een heerlijk verblijf. Voorzien van alle gemakken. Na een copieus ontbijt, ruim voldoende om ook een lunch mee te nemen, gaan we op pad naar Coevorden. Piet brengt de bagage vooruit. Voorbereid op regen gaan we op pad. Nadat we 3 etappes later in Ommen eindigen, komt Piet ons de volgende dag ophalen en brengt ons weer naar Sleen. Voor nog een nacht bij deze lieve mensen. Na het ontbijt volgen wij Femia en Piet naar Emmen. We krijgen tips om de stad te verkennen. Het is heerlijk weer. In de avond kookt Piet een heerlijk diner. Courgettesoep, risotto en tiramisu. En niet te vergeten de wijn. Heerlijk en heel gezellig.Wij hebben wederom meer dan genoten van de Bosbraam. Een aanrader voor een ieder die geniet van gastvrijheid en rust in een prachtige omgeving en wil slapen in het beste bed van het Pieterpad.
Jonneke en Taco heeft geschreven op 19 mei 2021:
Wat een prachtplek ingericht door een prachtmens. We werden hartelijk ontvangen en met aandacht in de watten gelegd. De huisjes zijn fijn, met ruimte voor een zitje en een eettafel. Buiten in de mooie tuin zijn diverse zitjes en met als klap op de vuurpijl een eigen Pietza oven! We komen graag weer eens terug.
Ingrid en Jantien heeft geschreven op 2 mei 2021:
Wat een gastvrijheid en service, heerlijke tuinkamer met terras. Pizza uit de steenoven en een fantastisch ontbijt. En het brengen naar het vertrekpunt voor de wandeling, een compleet verblijf in de Bosbraam een aanrader!
Christine heeft geschreven op 7 april 2021:
Wat een heerlijke verstopte juweeltje is deze gezellige tuinhuisje. Zowat op de Pieterpad, met alles er op en er aan. Echt ergens waar ik had langer willen verblijven om van te genieten! De ontbijt was ook helemaal uitmuntend! Hopen dat ik andere plekken kan vinden die hier op lijken. Heel veel dank voor een top verblijf.
Marijke heeft geschreven op 4 april 2021:
Wat een gastvrijheid bij Piet en Femia. Zij maakten het vieren van Pim zijn verjaardag nog feestelijker met een pizza avond en de volgende ochtend, na heerlijk.geslapen te hebben in de mooie kamers, nog een.heerlijk.(Paas)ontbijt! Echt geweldig deze B&B!
Linde en Esmee heeft geschreven op 19 maart 2021:
Wat een heerlijke plek en wat een gastvrije host! We hebben enorm genoten van onze overnachting in de BosBraam. Ook het ontbijt was goed verzorgd en Piet heeft ons zelfs nog naar het station gebracht! Een echt aanrader dus!
Hidde en Iris heeft geschreven op 14 maart 2021:
Wij konden last minute blijven overnachten ipv kamperen ivm het slechte weer. Piet is een uitstekende gastheer die gastvrijheid ademt. Uitstekende accomodatie, heerlijk uitgebreid ontbijt. Piet was zelfs nog zo attent om het ander stel dat hier sliep een lift te geven naar Rolde. Wij lopen nog even door! Groetjes en hartelijk dank!
Hester & Mario heeft geschreven op 13 december 2020:
Twee nachten verbleven in deze heerlijke B&B. Opgehaald in Schoonloo door Piet en de volgende dag weer afgezet om onze wandeltocht te vervolgen, heel comfortabel. Gastvrij onthaal, fijne kamer van alle gemakken voorzien. Overal is aan gedacht. Ook de culinaire verzorging is pure verwennerij. Een plek om met een warm gevoel aan terug te denken.
Elze heeft geschreven op 27 november 2020:
Deze B&B is gunstig gelegen aan het Pieterpad. Om de hoek van het huis in een nieuwbouwwijk ontvouwt zich een oase van rust met landelijke uitstraling. In alle seizoenen biedt de Bosbraam comfort en privacy. Gastheer Piet zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!
Rinus en astrid heeft geschreven op 3 november 2020:
Schitterend B &B en de gastheer is zo gastvrij en erg zorgzaam We hebben genoten en schitterende kamers