Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Bij het accepteren van privacybeleid gaat u akkoord met het plaatsen van uw review op onze website.
35 berichten.
Frank en Ans heeft geschreven op 21 juli 2020:
WAt een fijne ruime schone B&B.We werden heel gastvrij ontvangen. Na een heerlijke zomeravond op het terras in de mooie tuin heerlijk geslapen in een meer dan prima bed. s’Morgens een lekker en uitgebreid ontbijt. We konden dus heerlijk uitgerust aan onze PieterPad route naar Coevorden beginnen!We kunnen deze B&B zeker aanbevelen.Femia en Piet heel veel succes.Groetjes Frank en Ans ( Limburg )
Mirjam en Anneke heeft geschreven op 17 juli 2020:
Ruime en schone slaap en badkamer. Uitgebreid ingericht met een fijne plaid, pantoffels, ontbijthoek. Goed bed en heerlijke douche! Met verschillende zitjes in de ruime tuin. Ontbijt (met mogelijkheid tot lunchpakket) was goed en uitgebreid. Én met Piet als vriendelijke gastheer!
Hennie & Frans heeft geschreven op 13 juli 2020:
Piet & Femia bedankt voor de super gastvrijheid ondanks de vele regen super genoten driegangen menu was perfect en heerlijk,en niet vergeten de piza avond .Voor mij heeft de Bosbraam een dikke 10 en zeker een top locatie totaal geen idee dat dit in een woonwijk gelegen is.Voor diegene die wat zoekt een aanradér wij zeggen doen. En graag tot ziens
Els van 't Klooster heeft geschreven op 10 juli 2020:
Na een pittige Pieterpadwandeling vanuit Schoonloo, veel miezerregen onderweg, was B&B Bosbraam een goed onderkomen. Een gastvrije ontvangst, een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn deden mij volledig bekomen. Na het heerlijke ontbijt ging ik weer met veel energie op pad, richting Coevorden.. Kortom de Bosbraam is een aanrader!
Arjan en Karin heeft geschreven op 10 juli 2020:
De eigenaren zijn erg gastvrij. De pizza’s uit de pizzaoven smaakten heerlijk en het ontbijt was meer dan genoeg en lekker. Het bed ligt heerlijk en het is stil ‘s avonds. Een prima overnachting tijdens onze Pieterpad-fietstocht.
Ineke en Guuske heeft geschreven op 22 juni 2020:
Beste Fémina & Piet, wij mochten 2 nachtjes bij jullie verblijven. Wat een prachtige B&B hebben jullie. Schoon, ruim en compleet. Jullie hebben er naar onze mening, in de paar maanden dat jullie nu mee bezig zijn, al een 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ accommodatie van gemaakt. En dan dat fantastische ontbijt! Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en gezellige humor. De heerlijke pizza’s. We raden jullie B&B zeker aan! Veel succes en misschien wel tot ziens. Groetjes van ons en bedankt, het was Toppie!
Gert en Netty heeft geschreven op 15 juni 2020:
Wat een gastvrij welkom door Piet. De motor mocht op de achterplaats geparkeerd worden . Direct een koel drankje op het terras in de prachtige tuin . Het appartement was alle gemakken voorzien tot wattenstaafjes , hygiënische schoonmaakdoekjes toe . Na een heerlijk ontbijt uitgezwaaid door Piet en Fémina . Voor een nieuwe B&B super !! Veel succes samen !
Isabel Boerdam heeft geschreven op 8 juni 2020:
Fantastisch verbleven bij Piet in Sleen! Bijzonder gastvrij, prettige communicatie, fijne en schone kamer, heerlijk bed en een fantastisch ontbijt! Absoluut een aanrader, de beste B&B van Sleen!
Gerard en Marijke heeft geschreven op 28 mei 2020:
Deze B&B in Sleen is een echte aanrader. Voorzieningen in huisje zijn dik in orde. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in de prachtige tuin. De gastvrijheid van gastheer Piet sprong echter het meest in het oog. Als bijzonderheid biedt deze B&B de mogelijkheid om ‘s avonds te genieten van meerdere varianten pizza’s, die Piet in zijn grote pizzaoven ter plekke voor je klaar maakt.
Cor en Helma heeft geschreven op 27 mei 2020:
We hebben een heerlijke tijd gehad in deze B&B. We voelden ons meer dan welkom en zijn flink in de watten gelegd door de eigenaren Piet en Femia. Een mooie schone accommodatie met eigen ingang en alles erop en er aan. Mocht je nog geen adres hebben om je diner te nuttigen.... zoek niet verder en eet gezellig mee in deze B&B het is een echte aanrader....heerlijk Bourgondisch.
Hans en Elice heeft geschreven op 24 mei 2020:
We hebben erg genoten in deze bed&breakfast. Mooie en schone ruimte met uitzicht op de tuin, fijne douche en eigen voorzieningen, heerlijk diner met verse asperges, top ontbijt en eigenlijk alles wat je als gast wil (en dan hebben we nog niet eens de pizza uit de eigen pizzaoven kunnen proberen). Bovenop dat alles een heel vriendelijke gastheer!Wie weet komen we volgend jaar weer, als we de volgende etappes van het Pieterpad gaan lopen. hartelijke groeten uit Brabant!
Riky en Christ heeft geschreven op 22 mei 2020:
Wat zijn we verwend op deze B&B. Geweldig. Het 3 gangen menu was heel erg goed, maar het ontbijt was nog beter. Heerlijk en zoveel dat het niet opging. Wij hebben onze baas al ingeseind dat wij, als we dezelfde werk route hebben , hier weer mag reserveren.Heerlijk geslapen. En wij hopen tot de volgende keer.Nogmaals vriendelijk bedanktRiky en Christ fa. Hyprotech
Ingrid van de Grint heeft geschreven op 10 mei 2020:
Vrijstaande appartementen met eigen douchegelegenheid en buitenzijde in heerlijke tuin. Alles tot in de puntjes verzorgd en heerlijk ontbijt. Enorme gastvrijheid en service gerichtheid. Echt een aanrader! Wij hebben hier overnacht tijdens het lopen van het Pieterpad en werden enorm verwend. Maar ook zeker een leuk adres om vandaar uit te gaan fietsen. Winkels en restaurants op 10 min. loopafstand in authentiek sfeervol dorpje. Rob & Ingrid
Gast heeft geschreven op 10 maart 2020:
B&B de Bosbraam is een aanrader. Lieve gastheer en gastvrouw, een reuzestille omgeving, mooie tuin, zalig ontbijt met het perfect gekookte eitje, en natuurlijk het prachtige Drentse landschap onder handbereik. Ruime kamer, alle faciliteiten aanwezig, aan alles is gedacht.
.fam. Van Gelder heeft geschreven op 10 maart 2020:
B&b de Bosbraam een prima keuze, zeer vriendelijke ontvangst en alles tip top in orde . En een zeer royaal ontbijt kortom een echte aanrader. fam. Van Gelder