Reviews

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
* Bij het accepteren van privacybeleid gaat u akkoord met het plaatsen van uw review op onze website.
37 berichten.
Rudy en Margit heeft geschreven op 1 oktober 2021:
Wat een warm welkom in de Bosbraam van Piet en Femia! We hebben genoten van een fantastisch verblijf. Geslapen in het lekkerste bed van het noorden en genoten van een overheerlijk ontbijt! Voor herhaling vatbaar!! Ĺ
Wendy heeft geschreven op 22 september 2021:
Ik heb tijdens mijn Pieterpad avontuur hier geslapen. Voordat ik aankwam kreeg ik al een attent whatsapp bericht dat de route van Schoonoord naar Sleen is veranderd. Nu wilde het toeval dat Piet ook betrokken is bij het Pieterpad aangezien ik hem onderweg toevallig tegen kwam met het wijzigen van het nieuwe Pieterpad wandelpad. Zeer gastvrij adres en wat een heerlijk uitgebreid ontbijt ‘s ochtends. Ook een heerlijk bed om in te slapen. Echt een aanrader!
Marlies en Edith heeft geschreven op 5 juli 2021:
Geen Pieterpad zonder Piet! De ultieme gastheer met sterretjes in zijn ogen. Natuurlijk ook bijgestaan door zijn vriendin Femia. We hadden geen betere plek kunnen wensen voor onze pauzedag dan hier. Alles is picobello in orde en service en gastvrijheid heeft nu een gezicht gekregen.
Loes en Erik heeft geschreven op 2 juli 2021:
Buitengewoon! Een 10+ De vriendelijkste, vrolijkste gastheer ooit en een verblijf waar het je aan niets ontbreekt! Piet heeft voor ons ook nog een restaurant geboekt, gezorgd dat de fietskettingen gesmeerd werden en ook nog spullen die we vergeten waren na bezorgd. Een absolute aanrader!
Dick en Pia Vis heeft geschreven op 17 juni 2021:
Wij hebben drie nachten in een fantastische B&B doorgebracht. Piet en Femia waren een uitstekende gastheer en gastvrouw,daar valt of staat een B&B mee. 's Morgens een heerlijk en uitgebreid ontbijt, vanwege het fantastische weer werd dit buiten opgediend. Prima bedden met als gevolg dat we uitstekend geslapen hebben. Verder alles prima voor elkaar.Het was voor ons de eerste keer een verblijf in een B&B.We hopen zeker een keer terug te komen. De B&B de Bosbraam is zeker een aanrader.
Annelies en Peter heeft geschreven op 6 juni 2021:
Nadat we etappe 6 op 18 maart geëindigd waren in de Bosbraam, moesten we hier terugkeren. En daar zijn we, 25 mei, om het Pieterpad te vervolgen. De ontvangst is zeker zo hartelijk als de eerste keer. Het voelt meteen vertrouwd. Wat is het toch een heerlijk verblijf. Voorzien van alle gemakken. Na een copieus ontbijt, ruim voldoende om ook een lunch mee te nemen, gaan we op pad naar Coevorden. Piet brengt de bagage vooruit. Voorbereid op regen gaan we op pad. Nadat we 3 etappes later in Ommen eindigen, komt Piet ons de volgende dag ophalen en brengt ons weer naar Sleen. Voor nog een nacht bij deze lieve mensen. Na het ontbijt volgen wij Femia en Piet naar Emmen. We krijgen tips om de stad te verkennen. Het is heerlijk weer. In de avond kookt Piet een heerlijk diner. Courgettesoep, risotto en tiramisu. En niet te vergeten de wijn. Heerlijk en heel gezellig.Wij hebben wederom meer dan genoten van de Bosbraam. Een aanrader voor een ieder die geniet van gastvrijheid en rust in een prachtige omgeving en wil slapen in het beste bed van het Pieterpad.
Jonneke en Taco heeft geschreven op 19 mei 2021:
Wat een prachtplek ingericht door een prachtmens. We werden hartelijk ontvangen en met aandacht in de watten gelegd. De huisjes zijn fijn, met ruimte voor een zitje en een eettafel. Buiten in de mooie tuin zijn diverse zitjes en met als klap op de vuurpijl een eigen Pietza oven! We komen graag weer eens terug.
Ingrid en Jantien heeft geschreven op 2 mei 2021:
Wat een gastvrijheid en service, heerlijke tuinkamer met terras. Pizza uit de steenoven en een fantastisch ontbijt. En het brengen naar het vertrekpunt voor de wandeling, een compleet verblijf in de Bosbraam een aanrader!
Christine heeft geschreven op 7 april 2021:
Wat een heerlijke verstopte juweeltje is deze gezellige tuinhuisje. Zowat op de Pieterpad, met alles er op en er aan. Echt ergens waar ik had langer willen verblijven om van te genieten! De ontbijt was ook helemaal uitmuntend! Hopen dat ik andere plekken kan vinden die hier op lijken. Heel veel dank voor een top verblijf.
Marijke heeft geschreven op 4 april 2021:
Wat een gastvrijheid bij Piet en Femia. Zij maakten het vieren van Pim zijn verjaardag nog feestelijker met een pizza avond en de volgende ochtend, na heerlijk.geslapen te hebben in de mooie kamers, nog een.heerlijk.(Paas)ontbijt! Echt geweldig deze B&B!
Linde en Esmee heeft geschreven op 19 maart 2021:
Wat een heerlijke plek en wat een gastvrije host! We hebben enorm genoten van onze overnachting in de BosBraam. Ook het ontbijt was goed verzorgd en Piet heeft ons zelfs nog naar het station gebracht! Een echt aanrader dus!
Hidde en Iris heeft geschreven op 14 maart 2021:
Wij konden last minute blijven overnachten ipv kamperen ivm het slechte weer. Piet is een uitstekende gastheer die gastvrijheid ademt. Uitstekende accomodatie, heerlijk uitgebreid ontbijt. Piet was zelfs nog zo attent om het ander stel dat hier sliep een lift te geven naar Rolde. Wij lopen nog even door! Groetjes en hartelijk dank!
Hester & Mario heeft geschreven op 13 december 2020:
Twee nachten verbleven in deze heerlijke B&B. Opgehaald in Schoonloo door Piet en de volgende dag weer afgezet om onze wandeltocht te vervolgen, heel comfortabel. Gastvrij onthaal, fijne kamer van alle gemakken voorzien. Overal is aan gedacht. Ook de culinaire verzorging is pure verwennerij. Een plek om met een warm gevoel aan terug te denken.
Elze heeft geschreven op 27 november 2020:
Deze B&B is gunstig gelegen aan het Pieterpad. Om de hoek van het huis in een nieuwbouwwijk ontvouwt zich een oase van rust met landelijke uitstraling. In alle seizoenen biedt de Bosbraam comfort en privacy. Gastheer Piet zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt!
Rinus en astrid heeft geschreven op 3 november 2020:
Schitterend B &B en de gastheer is zo gastvrij en erg zorgzaam We hebben genoten en schitterende kamers
Wouter Klein Kiskamp heeft geschreven op 28 oktober 2020:
We zijn bezig met het wandelen van het Pieterpad. We hebben tot nu toe al meerdere B&B’s gehad maar deze was weer eens een toppertje. De recensies liegen er niet om! Mooie kamer met een heerlijk bed en in de ochtend genoten van een heerlijk ontbijt. Gastheer Piet, enorm bedankt voor het prettige verblijf in jullie B&B.
Familie Hennekes heeft geschreven op 23 oktober 2020:
Al twee keer heb ik het genoegen gehad, eerst met mijn dochter en daarna met mijn echtgenoot, te overnachten in deze fantastische Bed & Breakfast en dat zegt alles over hoe mooi ik deze plek vind. De pluspunten op een rij: * Direct gelegen aan het Pieterpad (eind etappe 6, start etappe 7) * Rustig gelegen in woonwijk * Prachtige kamer, design, luxe, heerlijk groot bed * Eigen koelkast, koffie, thee, bonbons * Mooie ruime douche en toilet met gebruik toiletartikelen * Alles perfect schoon * Overdekt terras * Binnen of buiten eten op mooie eigen plek met zicht op de tuin * Warm welkom door joviale en charmante gastheer Piet * Heerlijk 3 gangendiner (of bij goed weer pizza uit eigen steenoven) * Fantastisch uitgebreid ontbijt met meer dan voldoende voor lunchpakket * De enthousiaste gastvrijheid van eigenaren Piet en Femia Ik kan iedereen een verblijf in De Bosbraam van harte aanbevelen! Piet & Femia: hartelijke groet en tot ziens!!
Maryse & Lois heeft geschreven op 14 oktober 2020:
Na zes etappes Pieterpad ontzettend fijn kunnen bijkomen in B&B De Bosbraam! We zijn heel gastvrij en vriendelijk ontvangen, er stond zelfs al een reservering voor ons klaar bij het lokale restaurant mochten we hier gebruik van willen maken. Het gastenverblijf is ruim, gezellig, comfortabel en van alle gemakken en privacy voorzien. In de ochtend een uitgebreid en lekker ontbijt mogen ontvangen bij de voordeur, waarna Piet & Femia zo aardig waren ons af te zetten bij Station Emmen! We komen hier zeker terug wanneer wij onze Pieterpadreis vervolgen.
Bas en Wilma heeft geschreven op 6 september 2020:
Tijdens ons Pieterpad avontuur hebben we 1 nachtje hier geslapen. We werden bij aankomst zeer hartelijk ontvangen en onze kamer zag er perfect en netjes schoon uit. De tuin, waar je als gast ook gebruik van mag maken, vonden we geweldig! Jammer dat het niet zo'n lekker weer was want anders hadden we de hele avond wel onder de overkapping willen zitten. Het ontbijt 's ochtends was zeer uitgebreid en erg lekker. Kortom, we hebben genoten en bevelen deze bed en breakfast van harte aan iedereen aan! Groetjes van Bas en Wilma
Martin en ine dijkstra heeft geschreven op 6 augustus 2020:
Wat een heerlijke rustige plek. Een hele mooie tuin met gezellige overkapping en pizzaoven. Alles was prima verzorgd en hele gastvrije mensen.We hebben genoten. Bedankt.